aktivCampus x Frami

Norges studentidrettsforbund har gleden av å fortelle om inngått samarbeid med Frami Activity gjennom aktivCampus. Frami er en aktivitetsapp som gir deg muligheten til å bli medlem i samfunn med andre, bli med i konkurranser og “tracke” aktiviteten din. Frami skal legge til rette for et digitalt community hvor studentene kan inspirere og motivere hverandre.

“Vi i Frami Eco ønsker å bidra til at studenter over hele landet er enda mer fysisk aktive og at de opplever aktivitet som noe enda mer samlende og identitetsbyggende.”

Vi i aktivCampus gleder oss utrolig mye til å jobbe sammen med Frami for å skape aktivitet på campusene rundt om i Norge. Vi tror dette samarbeidet vil være med å utvikle aktivCampus og stimulere til mer aktivitet hos studentene. Sammen skal vi skape en aktivHverdag som gjør studietiden enda mer morsom. “Det er inspirerende å få med seg en samarbeidspartner som kan skape merverdi i det arbeidet som allerede legges ned - Generalsekretær, NSI

I appen skal det opprettes digitale communities for aktivCampus byene. Her kan de lokale aktivCampus stedene opprette egen aktivitet, lage konkurranser og skape en aktivHverdag. Vi håper dette er et tiltak som stimulerer til aktivitet uansett nivå og amibisjon. Hvem har de mest aktive studentene?

Previous
Previous

aktivCampus 2023

Next
Next

aktivCampus samling 2023