aktivCampus samling 2023

I september samlet vi aktivCampus byene for å evaluere og videreutvikle aktivCampus, på Thon Hotel Bergen airport. Over 30 deltakere var klar for å dele sine erfaringer og lære av hverandre.

aktivUka 2023

aktivUka 2023 ble arrangert i 10 byer, spredt over hele landet. Vi samlet gjengen for å veksle erfaringer og dele kunnskaper. Vi tror at aktivCampus byene lærer best ved å snakke med hverandre og diskutere ulike problemstillinger fra aktivUka. En engasjert gjeng på over 30 stykker møtte opp på Thon hotel lørdags formiddag klare for workshops, aktiviteter og diskusjoner. Lørdagen begynte med å bli kjent og evaluere aktivUka 2023. Senere kom Bjørnar Erikstad fra Stiftelsen Vi for å snakke om mangfold og inkludering som førte til gode refleksjoner og diskusjoner. På søndagen ble det gjennomført workshops om arrangementer og kommunikajson.

aktivCampus er under stadig utvikling. Gjennom slike samlinger får de som arrangere aktivCampus være med å forme hvordan det skal se ut i fremtiden og hele tiden tilpasse det best mulig til studenter.


Previous
Previous

aktivCampus x Frami

Next
Next

aktivCampus -lovende for studenter